15% Korting

aanbieding tot 12-05-'24

SPRING15

Assalamu Alaikum,

Welkom bij Hijab Heela!

Hijab Heela is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 03-01-2022 is Hijab Heela door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Hijab Heela voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Hijab Heela onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Hijab Heela te kopen.

Omdat wij betrouwbaarheid belangrijk vinden hebben wij ons aangesloten bij Webwinkelkeur. Deze stichting zorgt ervoor dat onze webshop gecontroleerd is op adres gegevens, onze Kamer van Koophandel inschrijving en andere juridische aspecten.

Wij als webshop zijn verplicht om aan bepaalde voorwaarden te voldoen waardoor u als klant de garantie heeft op 14 dagen bedenktijd, uw geld op tijd teruggestort wordt, onze prijzen duidelijk vermeld staan zodat u geen onaangename verrassingen heeft en ze zullen u als klant bijstaan mocht er ooit een juridisch conflict ontstaan. 

Doordat wij aan al deze eisen voldoen hebben wij een keurmerk gekregen en u heeft de mogelijkheid om een echte review achter te laten. Deze reviews komen ongeacht of ze goed of slecht zijn op de website te staan! 

U zou ons er een groot plezier mee doen als u een recensie wilt achterlaten!